Menu Icon Menu Icon Two

Možemo napraviti za Vas android app

Logo dizajn Crna Gora

Grafički dizajn

Dizajniramo web sajtove, aplikacije, vizuelne identitete, grafiku za igrice itd. Koristimo profesionalne alate i najnovije tehnologije. Prvi utisak nam je jako bitan. Od tipografije do boja, sve radimo sa pažnjom i akcentom na detaljima. Ako želite moderan dizajn na pravom ste mjestu. Naša kreativnost vam stoji na raspolaganju.

Izrada web sajtova Crna Gora

Web aplikacije

Radimo razne vrste web aplikacija od jednostavnih web prezentacija, wordpress blogova do izrade vašeg posebnog web portala. Koristimo tehnologije kao što su PHP i MySQL koje su najzastupljenije na tržištu. Trudimo se da svi naši sajtovi imaju unikatan dizajn i budu optimizovani za upotrebu na mobilnim uređajima. Takođe nudimo i SEO usluge tj optimiziaciju za pretraživače.

Izrada Android aplikacija Crna Gora

Android aplikacije

Pravimo aplikacije za android smartfone i tablete. Korisničko iskustvo nam je na prvom mjestu. Posebnu pažnju obraćamo na podršku što više veličina ekrana i verzija androida. Takođe se trudimo da aplikacije imaju optimalne performanse i svedemo potrošnju baterije na minimum. Sve naše aplikacije možete pogledati na našem Google Play Store nalogu. U dogovoru sa vama možemo poslati besplatne demo verzije vašeg projekta.

Zainteresovani za rad sa nama ? Kontakt